Livrare si Returnari

Livrare si Returnari

MODALITATI DE LIVRARE

Ridicarea de la sediul nostru.
Ridicarea produselor se face personal de catre client de la sediul www.gni.ro de pe strada Ariesului Nr. 10 din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures.
Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 17:00 , Sambata si Duminica INCHIS. Recomandam clientilor ca inainte de a veni la sediul nostru sa ne contacteze in prealabil, pentru a se asigura ca produsul dorit este pe stoc. Achitarea se poate face cu numerar sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar, clientul poate ridica produsele numai dupa confirmarea platii.

Livrare la domiciliu pentru Sigheteni.
Ne deplasam la sediul/domiciliul dvs. unde va vom inmana produsul si vom incasa contravaloarea acestuia.
Livrarea la domiciliu este gratuita indiferent de produsele comandate.

Livrarea in tara prin Curierat.
Livrarea in tara se efectueaza, in general, prin intermediul firmei de curierat FANCOURIER (in situatiile in care clientul prefera o alta firma de curierat, livrarea se va face prin intermediul firmei dorite, dupa achitarea contravalorii produselor prin ordin de plata.)
In cazul in care plata coletului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxele de curierat pornesc de la 25 RON pentru primul kg, la care se adauga 1 RON pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor (pretul include TVA) si costul asigurarii marfii care reprezinta 1% din valoarea integrala a produselor livrate.
-De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se confirma efectuarea platii in cont.
-In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs (plata se face atunci cand vine curierul la domiciliu) pe langa taxele prezentate mai sus (25 RON/1kg + 1 RON/restul de kg + 1% asigurarea) se mai adauga 8 RON (taxa ramburs fixa) . Livrarea se face fara taxe suplimentare in localitatile in care firma de curierat FANCOURIER are puncte de lucru.

In cazul in care plata se efectueaza in avans prin banca cu OP (ordin de plata), nu se mai percepe taxa de ramburs.

MODALITATEA DE RETUR
In cazul in care nu sunteti multumit calitativ de produsul/produsele primite, aveti posibilitatea de a le returna fara nici o problema in 14 zile calendaristice de la primirea coletului conform legilor in vigoare.
Inainte de a returna produsele, va rugam sa luati legatura cu noi prin mijloacele puse la dispozitia dumneavoastra in rubrica Contact

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
Refill Center © 2019